Preview Mode Links will not work in preview mode

Säkerhetssnack

Apr 10, 2018

Christoffer har gått på ett aprilskämt! Detta leder till en intressant diskussion om vilken typ av processarkitektur man egentligen kan lita på. Och så har killarna fått in en lyssnarfråga om lösenordshanterare! 


Mar 25, 2018

Det stora nyhetsavsnittet! Christoffer har varit i Marocko och är fylld av energi och nya tankar! Men hans resa sammanfattas i korthet då killarna har så pass många nyheter att avhandla.


Mar 12, 2018

Killarna har fått en lyssnarfråga om säkerhetsstrategi. Hur vet man egentligen om man håller rätt nivå på sina säkerhetsinvesteringar? Det snackas även en hel del om PKI och en nyhet kopplad till ämnet.


Feb 26, 2018

Inte ens Säkerhetssnack har sluppit undan vabruari och killarna är förkylda MEN det hindrar dem inte från att leverera ett superavsnitt! Det snackar om nyheten att flera myndigheter nyligen blev hackade av kryptogrävare och rantar om modeord.


Feb 6, 2018

Kompetensbrist spås bli årets stora trend i branschen! Vad beror detta på? Vad ska man göra åt det? Vill alla arbetsgivare bara ha en armé av hackers?! Tune in för att höra killarnas rant om den kommande apokalypsen.